Waarom ik stop als Stampin’Up! demonstratrice medio half september 2018

Een moeilijke beslissing en mijn vaste klanten heb ik natuurlijk al op de hoogte gebracht.
De belangrijkste reden
Het gaat mij allemaal te snel, de ontwikkelingen. De mensen die mij goed kennen weten dat ik herstellende ben van een burn-out. Het gaat gelukkig echt de goede kant op maar als actief demonstratrice betekend dit heel veel tijd stoppen in het volgen van alle ontwikkelingen en uitzetten van marketing etc. Dit levert mij geen positieve energie op en de balans tussen de energie er in stoppen en datgene wat ik eruit haal is te weinig, voor mij. De ontwikkelingen gaan mij te snel, heb ik net een workshop bedacht met een mooie set, komt er alweer een nieuwe …………Ook ben ik beter in ‘recruiten’ waardoor ik inmiddels een groot team had opgebouwd maar het verdienmodel daar aan is voor mij onvoldoende. Wel hoop ik mijn ‘teamleden’ nog regelmatig te zien op een creatieve avond zodat we elkaar blijven inspireren, dat is zo leuk! En wil je dus iets van SU kopen, kun je in het vervolg bij hen terecht!
In mijn workshopruimte heb ik inmiddels een hele collectie stempels, inkten en papier en daar kan ik gewoon leuke workshops mee geven aan mensen die het gezellig vinden om met elkaar creatief aan de slag te gaan. En dat blijf ik ook gewoon doen ……Ook kan ik inkopen bij andere groothandels (Kippers en Vaessen-creative) dus hier kan ik ook leuke pakketjes mee gaan aanbieden.
Voorlopig ben je nog van harte welkom! In ieder geval, elke woensdagmiddag tussen 13.00 en 17.00 uur voor een creatieve workshop. Als je je aanmeld (via de mail) voor mijn nieuwsbrief dan hou ik je op de hoogte welke dat is.

Tot slot, wil ik ook nog even zeggen dat ik een superleuke tijd heb gehad……iedereen bedankt die mijn Stampin’Up avontuur mogelijk heeft gemaakt! Ik heb er van genoten en ik zo veel leuke, lieve mensen ontmoet en uiteraard blijf ik nog wel fan van SU en zal ik er ook nog regelmatig over horen.

15 september 2018 sta ik op de beurs in NIEUW-VENNEP, de fazantenhal, wellicht kom je even gedag zeggen, of een make en take doen?

Groetjes en tot ziens!

1 gedachte op “Waarom ik stop als Stampin’Up! demonstratrice medio half september 2018”

  1. Ꮐreat web site you have got hеre.. It’s hard to find good quality
    writіng like yours these days. I truly appreciate individuals
    like you! Take care!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *