#suitcase 5 #nldemos

Goedendag, vanmorgen even tijd gemaakt om mee te doen aan de vijfde ‘kees’. Deze ‘case’ wordt gehouden in de groep #nldemos om elkaar maar ook zeker klanten te inspireren om weer eens creatief aan de slag te gaan…..er is een voorbeeld en dat mag je naar eigen invulling ‘namaken’…Leuk om te doen en als je wil ben je natuurlijk vrij om mijn kaart ook te ‘casen’……

De nieuwe kleur Granny Apple Green is echt prachtig. Hij spat vanaf het very vanilla papier je tegemoet. (tenminste, ik word er heel blij van 🙂 Ik gebruikte de nederlandse set in de bloemetjes zetten en daar zitten ook mooie dies bij en ik wilde het heel simpel houden, ook al kostte dat best veel moeite. Zeg maar wat jullie er van vinden, of toch liever in een andere kleur?

Gebruikte stempelset In de bloemetjes zetten Stampin’Up

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Staat er iets voor je tussen wat je zou willen kopen? Klik hier om naar mijn webshop te gaan, of kom langs in mijn workshopruimte, dan krijg je direct wat inspiratie gratis. Of bel of mail

Eerder maakte ik deze kaarten met de set in de bloemetjes zetten
en tijdens een teammeeting maakte we deze doosjes met de set In de bloemetjes zetten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *