Resultaten open huis

Woensdagmiddag konden mijn ‘klanten’ de nieuwe catalogus ophalen en daar hoort natuurlijk een project bij uit de nieuwe catalogus. We gingen aan de slag met de prachtige embossingfolder (Lovely Floral Dynamic Textured Impressions Embossing Folder) deze is zo duidelijk dat als je deze door je big shot gehaald heb eigenlijk al een kaart is. Deze is vanaf 1 juni los te koop en kost dan 11 euro. Aanstaande zaterdag 26 mei ben ik aanwezig op de creabeurs te Uitgeest en zal ook wat voorbeelden meenemen dan kun je eea ‘live’ zelf bekijken en ik hoor graag wat je er van vindt…..

Mijn voorbeeld had ik in de kleur grapefruit grove gemaakt (zie welkomstpagina van mijn website) en in combinatie met een restje designpapier aangevuld. Ook dit papier heeft een hoge wow factor, er zit een klein glimmetje in, dat maakt het net even sjieker…en ook een klein stukje geeft al een geweldig resultaat.  We hebben de afdruk van de folder even met een spons daubertje in de bijpassende kleur een extra accentje gegeven en met de aquapainter heeft Suzy er nog wat roze accenten aan toegevoegd. Leuk he…..

Ook zin om met deze folder aan de slag te gaan? Je bent altijd welkom voor een kennismakingsworkshop. Wil je hem bestellen? Mail en ik ga het voor je regelen.

Andere vragen? Ik hoor het graag. Wie weet tot zaterdag 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *