On stage Utrecht 10 november en ik ben erbij!!! #onstage2018

Vanmorgen om 10.00 uur ging de registratie open voor het on stage event op 10 november. Na een kwartier was het helaas al volgeboekt. Gelukkig konden een flink aantal van mijn teamleden een ticket bemachtigen 🙂 helaas niet iedereen maar deze keer was het zo populair denk ik omdat meteen het 30-jarig bestaan van Stampin’ Up! gevierd wordt en omdat alle Nederlandse demonstratrices die er eerder geweest zijn er zo enthousiast over zijn. Een beetje Amerikaanse toestanden maar wat is er nu leuker dan om met allemaal gelijkgestemden een hele dag omringd te worden door weer nieuwe producten 🙂

En een teamlid van mij gaat zelfs naar Amerika 🙂 daar wordt het event natuurlijk nog grootser gevierd…….

Natuurlijk kunnen we nu aan de voorbereidingen verder gaan. Want natuurlijk gaat er weer geswapped worden……oftewel gaan we weer projectjes uitwisselen met elkaar. Wordt vervolgd!

Het on stage event is een groots event met amerikaanse toestanden. Het is natuurlijk een amerikaans bedrijf. Vanaf het begin dat ik demo ben, ben ik er bijna elke keer bij geweest. (april 2018, was ik te laat) En in november 2017 heb ik zelfs een presentatie op het podium gegeven. Dat was super eng maar ook wel superleuk om te doen.

dit zijn mijn teamleden die ook gaan!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *