Nieuwe incolors 2018-2020 Stampin’ Up!©

Heb je ze al gezien? Ik vind ze leuk……. en ik ga er natuurlijk weer lekker veel aandacht aan besteden. Waarom? Omdat dit een hele leuke set is omdat ze zo mooi met elkaar combineren en dan heb ik het nog niet over de oneindige mooie combinaties met papier, gewoon cardstock maar ook designpapier en lint en markers.

Dagworkshop op zaterdag 19 mei (van 10.00 uur tot 16.30 uur)  een hele dag stempelen en kletsen en lunchen voor 60 euro en dan ontvang je in juni alle incolor inkpads en van al het papier een proefmonster, de nieuwe catalogus en dan maken we een bewaardoosje (ja, helemaal zelf, waar je ze in bewaren kunt). Wel zo makkelijk. Heb je zin om daar bij te zijn? Je kunt je aanmelden per mail: hobbyhofjebeverwijk@gmail.com. Kun je niet op zaterdag 19 mei geef een aantal opties door per mail en dan kijk ik of ik er nog een kan inplannen.

Of kom langs op de creabeurs in Uitgeest zaterdag 26 mei die georganiseerd wordt door Syta van Gelderen. Diverse standhouders, make en takes en ik sta daar samen met mede collega Marjon van Riet-Sonneveld en uiteraard verzorgen wij een leuke make en take en voldoende inspiratie. En natuurlijk een leuke aanbieding in combinatie met de nieuwe incolors.

Wil je zeker zijn van een nieuwe catalogus op de beurs? Stuur alvast een mailtje vooraf. Of wil je dat ik iets voor je bestel en dat je het daar mee neemt? Ik hoor het dan graag uiterlijk twee weken van te voren.

incolors 2018-2020

Heb je vragen? Ik hoor het!

1 gedachte op “Nieuwe incolors 2018-2020 Stampin’ Up!©”

  1. I want to to thank you for this excellent read!! I certainly enjoyed every little bit of it.
    I’ve got you saved as a favorite to look at new stuff
    you post…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *