koffie en kaart tegen eenzaamheid

Nieuwe activiteit bij het Hobbyhofje vanaf oktober.

Eenzaamheid, het lijkt me verschrikkelijk en daar kan ik misschien iets aan doen 🙂 Elke dinsdagmiddag ben je van harte welkom van 13.00 tot 15.00 uur en dan ben je even thuis weg en gezellig in mijn workshopruimte aan de slag. Elke week andere stempels……en kom je 10 x krijg je de 11e gratis. Hoofddoel is met elkaar iets te maken. Het is echt bewezen, door met je handen iets te maken wat lukt, daar wordt je echt gelukkiger van! Nu dat laat ik je graag merken.

We maken een doosje een kaart met bijpassende envelop, een label en een envelop en uiteraard leg ik alle ‘tools’ die we gebruiken uit. (De gift bag punch board en de envelop maker)

Ervaring is absoluut niet vereist….iedereen gaat met drie projecten naar huis!

Kosten 7,50 euro per keer en dit is inclusief alle materialen en koffie/thee en wat lekkers.

Aanmelden is noodzakelijk en dat kan via hobbyhofjebeverwijk@gmail.com

Heb je vragen? Ik hoor het graag….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *