demonstratrice worden?

Sinds  2012 is Stampin’ Up!® in Nederland. De producten worden niet in de reguliere winkels verkocht en zijn alléén verkrijgbaar bij demonstratrices. Om ook demonstratrice te kunnen worden kun je instappen bij iemand die al demonstratrice is en dat kan dus bij mij!
Geen grote investeringen, geen BTW nummer noodzakelijk en je mag best wat bijverdienen zonder dat je daar belasting over verschuldigd bent.
Wel heel veel inspiratie, toegang tot extra informatie in de bijzondere wereld van Stampin’Up. En als je bij mij instapt, ben je welkom op mijn maandelijkse teamavond en help ik je graag verder op weg.
Wat doe je als Demonstrator voor Stampin’Up?
Als je je in wilt schrijven omdat je graag wilt profiteren van de korting die je krijgt als demonstratrice hoef je verder niets bijzonders te doen dan alleen je in te schrijven en vervolgens je eigen verlanglijstje bestellen.

De voordelen voor jou
Je hebt weinig geld nodig om te starten, om te investeren in je ‘eigen bedrijf
– Je ontvangt 20% korting op de producten die je zelf koopt en ontvangt bij een bepaald bedrag gratis producten
– Je bepaalt zelf hoeveel tijd je wilt besteden
– Je krijgt van Stampin’ Up! allerlei ondersteunende middelen om goed te kunnen starten
– Je hoeft niet zelf een eigen webshop te ‘lanceren’

Je kunt “kortings” demonstratrice zijn. Je koopt dus alleen voor jezelf producten met korting en die kun je ook voor je familie of vriendin kopen. Je kunt een korte termijn demonstratrice worden. Heb je een bepaald doel waarvoor je wilt sparen?

Wil je meer uit je hobby halen en ook geld verdienen? Dan kun je de producten ook aan anderen verkopen, bijvoorbeeld je ‘stempelende’ vriendinnen.
Dat kan bijvoorbeeld door een stempelparty  bij mensen thuis of bij jou thuis. Je bedenkt eenvoudig te maken projecten of moeilijk. Afhankelijk van je doelgroep. Inspiratie en tips ontvang je van mij of van de mede demonstrators en natuurlijk van Stampin’ Up! zelf.

Als demo zorg jij natuurlijk voor de materialen die nodig zijn bij de “make & take” of workshop en je geeft uitleg bij het te maken project. Dit kan een kaart, doosje, scrappagina of iets ander leuks zijn.

Wat moet je doen om demonstratrice te worden?
Inschrijven! Je mag gelijk je starterspakket bestellen. Zorg dus dat je je verlanglijstje bij de hand hebt! Je mag een pakket samenstellen waar je € 129,00 euro voor betaald en voor 175 mag uitzoeken en 2 stempelsets tot een waarde van 126 euro (geen bundels). Je krijgt dan ook het business starterspakket met catalogi en bestelformulieren. Creditcard is hiervoor niet noodzakelijk, kan ook met een gewoon rekening nummer.

Ik heb me ingeschreven, hoe nu verder?
Om actief demonstratrice te kunnen blijven moet je zorgen dat je per kwartaal een omzet haalt van minimaal € €371,08- inclusief btw per kwartaal. Haal je dit niet, dan is er ook niks aan de hand. Je krijgt nog een extra maand de tijd om je omzet te halen en haal je het dan nog niet, dan wordt je vanzelf uitgeschreven als demonstratrice. Geen lastige vragen beantwoorden, je bent gewoon geen actief demo meer.

Meer over mij en wie weet wil je in mijn team
Ik ben Jacqueline Severijnse en ben in 2015  gestart  in het team van Carine Kuin, dat is dus mijn upline.
Ik heb heel lang gewerkt in de financiële dienstverlening in creatieve functies echter dit werk kan ik door mijn lichamelijke beperkingen niet meer doen. Toen ik met deze creatieve hobby in aanraking kwam ben ik eigenlijk besmet geraakt met het stempelvirus. Ook omdat het rust in het hoofd geeft. En ik kan ook mijn creativiteit kwijt.  Sinds 2016 hebben wij een winkel/workshopruimte in Beverwijk (Bankenlaan 54) achter ons huis en ontvang daar mijn klanten voor een workshop of ga naar klanten op locatie. Het Hobbyhofje dus. Demonstratrices zijn ook altijd welkom. Even een dagje samen creatief of even overleggen. Je bent van harte welkom!

Wat mij zelf het meeste aanspreekt aan dit merk is dat het er allemaal supermooi uitziet en alles met elkaar te combineren is! Ook mag ik gebruik maken van de webshop en catalogussen (ik hoef dat dus niet allemaal zelf bij te houden en de inspiratie die we elkaar onderling geven is echt fijn!

En als je nog meer wilt weten over waarom ik demonstratrice ben geworden moet je maar even bellen of langskomen om nader kennis te maken.  Ik kan niet wachten
Jacqueline Severijnse, 06-30044008 of mail.

Klik op deze link om je aan te melden in mijn team: de stempeljuffen of kom langs en ik help je graag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Team de stempeljuffen zijn maandelijks bij elkaar. Bij mij in de workshopruimte of bij iemand uit mijn team. Gezellig kletsen, elkaar inspireren en dat kost je niets)
In mijn team zitten:
Danielle Herts-van Nes (heeft geen fb etc), Claudia Vosse-Meyer
Wil je nader kennismaken met Annita Venema,  Ellen Liefting, klik hier. Hanna Wesseling-Maitimu Of Marielle Bouwes,
of Wiepke Ijzerman Marjon van Riet-Solleveld of Ingrid Turenhout-Vanschie

De 17e en de 24e september s’ avonds hebben we een creatieve ‘gekke’ avond….

En Zaterdag 29 september 2018 staat er weer een gezellig teammeeting gepland met meerdere teams. Wil je daar ook aan mee doen? Ik hoor het graag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wij vinden het leuk om elkaar te inspireren en maken een ATC-tje voor alle deelnemers tijdens de teammeeting. Uiteraard voor zover mogelijk met producten uit de lopende catalogus

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren