Categoriearchief: Uncategorized

Dandelion wishes stempelset icm shimmer paint

Weer terug van weggeweest: Shimmer paint……zelf ben ik al heel lang aan het kaarten maken maar deed dat eerst op de computer via de programma’s Indesign etc. Nu kan ik dat niet meer ivm ‘beperkingen’ en ben dus aan het fysieke ‘knutselen’ gegaan. Veel beter ook trouwens 🙂 En er is iets nieuws in het assortiment toevoegd de shimmer paint. En deze is vanaf 5 september 2018 verkrijgbaar in vijf kleuren. Tenminste voor mij is het nieuw, misschien voor jou ook, maar lang geleden was ook verkrijgbaar.

shimmer paint is vanaf 5 september verkrijgbaar bij www.hobbyhofje.nl en in de kleuren: Vegas gold, champagne mist, bright copper en frost white. De namen spreken voor zich en ik denk dat je er al direct een idee bij hebt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Dandelion wishes (paardebloemen) stempelset stond al even op mijn verlanglijstje en nu had ik hem toch maar meebesteld. En natuurlijk even uitgeprobeerd met de shimmer paint. In het dopje van de shimmer paint had ik een beetje verf gedaan en dit opgepakt met de spongedouber en op mijn stempel verdeeld…..de afdruk is iets ‘voller’ als dat je met gewonen inkt doet en weer minder als je met embossing poeder doet. Je ziet het natuurlijk niet zo goed op de foto’s maar het geeft een mooi effect. De 2e keer afgestempeld met het ‘restje’ en dan zie je heel subtiel verschil.

De set leent zich natuurlijk heel goed voor kaarten die we helaas ook moeten maken, zo nu en dan, condoleance. Zelf vind ik deze tekst dan prachtig……zegt precies wat je wil zeggen…..

Waarschijnlijk zijn er nog tig meer variaties op het gebruik van de shimmer paint te verzinnen (check you tube) maar daar ben ik niet meer aan toe gekomen, wordt vervolgd.

 

 

 

 

 

 

 

 

Najaarscatalogus
Vanaf 5 september 2018 gaat de catalogus live…..wil je een najaarscatalogus ontvangen? Kom langs op 12 september 2018 tussen 13.00 en 17.00 uur. Mail even dat je komt, dan zorg ik voor de koffie/thee en een gratis make & take.

Bloghop SU home decor style

  • Hello crafty friends, welcome to my blog and especially this nice SU home deco bloghop. I really like to make home deco with SU stuff and also my customers and my very talented downlines. Don’t forget to see what all the other great demo’s have made. Below you will find the links. (My writing English is not so good but you can see the pictures 🙂

The other week my downlines came for the monthly teamnight and because it was the last time for summer I told them it was going to be an easy peasy project so they have enough time to talk. (important of course). Well, we had a really good time making this projects and every one is unique and that’s why I want to share them with you all. Share what you love, well, I’m loving them all……My team are the stampingnannies and we are gathering once a month and always having a great time and make something nice. Not every one was aible to come so I invited some crafty friends also.

So very nice: statement of the heart, surrounded by blooms

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The ladies were very creative and made their own design. I’ will name and link them so you could also visit them…..Marielle Bouwes, Ellen Liefting, Hester Mooij,  Connie Schouten, Annita Venema, Hanna Wesseling

Every meeting we make ATC cards for each other to inspire and we eat handmade cake….thx Hester.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stempeljuffenteam/stampinnannies

T

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thanks for joining and have a good time reading others…..

<!– start InLinkz script –>

Resultaten open huis

Woensdagmiddag konden mijn ‘klanten’ de nieuwe catalogus ophalen en daar hoort natuurlijk een project bij uit de nieuwe catalogus. We gingen aan de slag met de prachtige embossingfolder (Lovely Floral Dynamic Textured Impressions Embossing Folder) deze is zo duidelijk dat als je deze door je big shot gehaald heb eigenlijk al een kaart is. Deze is vanaf 1 juni los te koop en kost dan 11 euro. Aanstaande zaterdag 26 mei ben ik aanwezig op de creabeurs te Uitgeest en zal ook wat voorbeelden meenemen dan kun je eea ‘live’ zelf bekijken en ik hoor graag wat je er van vindt…..

Mijn voorbeeld had ik in de kleur grapefruit grove gemaakt (zie welkomstpagina van mijn website) en in combinatie met een restje designpapier aangevuld. Ook dit papier heeft een hoge wow factor, er zit een klein glimmetje in, dat maakt het net even sjieker…en ook een klein stukje geeft al een geweldig resultaat.  We hebben de afdruk van de folder even met een spons daubertje in de bijpassende kleur een extra accentje gegeven en met de aquapainter heeft Suzy er nog wat roze accenten aan toegevoegd. Leuk he…..

Ook zin om met deze folder aan de slag te gaan? Je bent altijd welkom voor een kennismakingsworkshop. Wil je hem bestellen? Mail en ik ga het voor je regelen.

Andere vragen? Ik hoor het graag. Wie weet tot zaterdag 🙂

#sharewhatyoulove workshops hele maand mei

Jullie hebben het vast al gelezen, gezien of gehoord…..de hele maand mei kun je deze bundel als klant ook al pre-orderen. Ik maakte er deze workshop van, speciaal voor jou.

De hele maand mei ben je van harte welkom wanneer het jou uitkomt om deze workshop te volgen voor 7,50 euro. pp. Inclusief alle materialen en koffie/thee.

wil je deze bundel bestellen? Bij mij ontvang je 10% spaartegoed. Deze 10% kun je dan bij mij in 2019 weer besteden aan Stampin’Up producten

Bel of mail om te overleggen wanneer het jou het beste uitkomt.
Elke woensdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur ben ik altijd geopend.

Pre-orderen nog voor de catalogus live gaat? Dat kan…..

Wow, dit is echt een mooie suite…..daar kun je zo veel kanten mee op..Ennnn je kunt hem al eerder bestellen dan dat de catalogus live gaat!

van 1 tot en met 31 mei 2018. Laat het weten en kom gezellig langs om deze mooie set te bekijken

Voorjaarsaanbieding

Vanmorgen met het wandelen met mijn hond voor het eerst dat echt alle vogeltjes goed van zich lieten horen. Dus, het is echt waar, het voorjaar……Mooie set die hierbij past is deze met de prachtige duidelijke bloem en vlinder. En deze lenen zich heel goed om zich te laten inkleuren met de aquapen. Of op een andere manier, leef je uit.

Wil je de set komen uitproberen in een workshop? Ook dat kan…..informeer naar de mogelijkheden.

Voorjaarsaanbieding bij www.hobbyhofje.nl

Gratis kennismakingsworkshop op 21 of 28 maart as

Nog twee woensdagmiddagen gratis kennismaken met de Sale-A-Brate artikelen…….en nog extra aantrekkelijk om in te stappen als demonstratrice..hoe dat werkt? Lees verder in de link, of kom gezellig langs en ik vertel je er alles over. Dit hoeft niet per se op een woensdagmiddag, kan ook op een ander moment

Meer informatie? Bel of mail….

http://hobbyhofje.nl/?page_id=335

Extra Sale-a-Brate artikelen vanaf 15 tot en met 31 maart 2018

Vanaf morgen weer nieuwe artikelen toegevoegd aan de gratis te ‘verdienen’ producten. Let op nog mee te bestellen tot en met 31 maart en voor sommige artikelen geldt op is op….bij mij gaat er elke woensdagmiddag een verzamelbestelling uit, die verzet ik nu naar morgen want dan kun je wellicht nog meeprofiteren door geen verzendkosten te betalen.

Vanmiddag ben je van harte welkom om gratis een projectje te komen maken met een stempelset van de sale-a-Brate periode en ik vertel je graag over de extra aanbiedingen en hoe je mee kunt bestellen.

klik op de afbeelding om naar de extra artikelen te gaan….

Heb je een creditcard en woon je wat verder weg? Vanaf morgen zijn de extra artikelen te vinden in de webshop, via de link en bestel je bij mij dan spaar je 10% voor volgend jaar…te besteden in mijn webshop of aan een workshop. Jouw keuze!

https://www2.stampinup.com/E…/category/900010/sale-a-bration

Zaterdag 17 maart sta ik op de creatieve beurs in NIEUW VENNEP, de vazantenhal, ook dan kun je bij mij bestellen, informatie krijgen en een make en take met de lemon punch voor 2,00 euro…..wie weet zie ik je daar?

Heb je vragen, ik hoor het graag!